x

objavljen dokumentarac

Šok navodi u Mitrovićevom filmu: Baki Prasetu automobile iznajmljivao ljubavnik!

U dokumentarcu Željka Mitrovića koji govori o navodnoj „kriminalnoj prošlosti“ jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, iznijete su brojne šokantne tvrdnje.

Između ostalog, pričalo se o njegovom navodnom poznanstvu sa Veljom Nevoljom, vrijeđanju žena, kao i prozivkama koje je uputio na račun pokojne Kike Đukić.

Govorilo se i o navodnoj "gej aferi" Ilića.

Izvor je novinaru iznio tvrdnje o ovome, a telefonski razgovor pušten je u dokumentarcu.


"On ti je bio u šemi sa Bakom. Znači, i to ono u ozbiljnoj se..ualnoj šemi. Baka je njega j..ao, mislim i ovaj je ovog, obojica su se, ovaj, h.ftali. Ta kola mu je iznajmljivao on, sve one lamborginije, sve je bilo preko g..e", pričao je insajder.

Novinar ga je pitao: "A sve je to njegovo", odgovorio je:


"Da, bre, znači nijedan auto, ovo ti pričam informacije iz Poreske, nikad nije bio prijavljen na njega. Nema apsolutno ništa, svaki auto mu je bio rent-a-car. Znači, od prvog poršea, pa do lamba. Nikada bili, sve ti je to od njega, od tog Miloša 8".

Progovorili su i o navodnim zajedničkim fotografijama Ilića i tog momka.


"Taj Miloš uopšte nije krio. On je to pričao po Crnoj Gori", tvrdi insajder.

Kasnije su pušteni i snimci na kom Baka i njegov otac, sveštenik Nenad Ilić komentarišu Bogdanovu tadašnju djevojku Anju Bla.

Ona je sjedila sa njima i govorila im da se "ona slika cijela, a njihov problem je što su primijetili samo du.e", na šta su njih dvojica prasnuli u smijeh.


Takođe je prikazan i trenutak kada se Bogdan i njegov otac voze lamborginijem, a kada sveštenik spomene "bijelo", Baka Prase mu je rekao: "Jesi li to rekao bijelo? Brate, mnogo vremena provodiš u Amsterdamu".

Ovo je bio prvi dio dokumentarca u kom Mitrović planira da iznese još tvrdnji o Iliću.

.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.