x

Šok! Policija privodi Jelenu Karleušu? Vranješ nasmijan izašao iz sudnice, advokati otkrili šta se dešavalo iza zatvorenih vrata!

Ognjen Vranješ napustio je Prvi osnovni sud u pratnji 2 advokata, a Jelena Karleuša se ponovo nije pojavila na ročištu.

Pevačica se opravdala tako što je priložila umrlicu svoje majke Divne Karleuše, a advokati Ognjena Vranješa kažu da je sljedeći korak poziv preko policije.

"Jelena se opet nije pojavila, očigledno izbjegavanje i primanje poziva kao i privatne, krivične tužbe. Bili su njeni advokati. Nemamo ništa novo što možemo da vam kažemo. Sljedeći korak je poziv preko policije, mi smo stavili prijedlog sudiji da se izda nalog za prinudno dovođenje. Sud misli da je preuranjeno i da će pokušati da uruče poziv preko policijske stanice", rekli su advokati Ognjena Vranješa.


Foto: Kurir

Podsjetimo, u januaru su zajedničke fotografije i snimci iz Grčke pop dive i sportiste zatresle region, svom navodnom ljubavniku zaprijetila i izvreijđala ga na Fejsbuku. Ognjen je već početkom februara protiv Jelene podnio dvije tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti, što je Kurir prvi objavio.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.