x

ŠOK: Popularna pjevačica pala sa 19. sprata i poginula! (FOTO)

Glumica i pjevačica koja je preminula usljed pada sa nebodera je možda i ubijena, smatra policija. Privedeni su osumnjičeni muškarac i žena. Betani Marija Bils pala je sa 19. sprata poznatog "The Heron" stambenog nebodera u Londonu koji sveukupno ima 36 spratova!

Tijelo 22-ogodišnje pjevačice i glumice pronađeno je sa značajnim povredama, u skladu sa padom sa tolike visine, a policija je privela muškarca (38) i ženu (38), pod sumnjom da su počinili ubistvo. 

Porodica mlade pjevačice izgubila je svoju sjajnu zvijezdu, koja je studirala dramu na Univerzitetu Rouhempton.


U izjavi koju su dali rekli su:

- Bet je bila fina, zabavna, lojalna, inteligentna, talentovana i prelijepa osoba koja je promijenila život svima koji su imali tu sreću da ih ona voli. Bila je više od kćerke, unuke, nećake, rođake, polusestre, kume i prijatelja. Bila nam je cijeli svijet. Imala je najsjajniji osmijeh i najljepši glas. Bila je naša ptičica. Imala je nevjerovatan talenat, da ga je vidio svijet, znali bi ga milioni. Da kažemo da će nam nedostajati nije ni blizu onoga što osjećamo. Naš svijet nikada neće biti svijetao, sada kada je naša sjajna zvijezda otišla.




(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.