x

otkrila sve pikanterije

Šok priznanje Goce Tržan: Moj Raša muva muškarce, flertuje sa konobarom, kamermanom, ma s kim god stigne!

Goca Tržan (46) otkrila je da njen muž Raša Novaković (32) muva i muškarce! Pjevačica je šokirala javnost kada je ispričala da njen 14 godina mlađi suprug zavodi i momke, i to pred njenim očima!

- Oboje volimo da flertujemo, ali on to radi i sa muškarcima! Flertuje sa konobarom, kamermanom, ma sa kim god stigne! Prava je flertuša - ispričala je pjevačica i dodala da mu to ne zamjera.

Raša se iznervirao što je Goca otkrila njegovu tajnu i odmah je skočio da se brani.


- A ti flertuješ sa konobarima! Ja to ne radim sa muškarcima, samo sa konobaricama, tepam im bejbi i bebika. Goca je ta kojoj stalno prilaze muškarci, šalju joj poruke i slike spolnih organa. Meni takve slike ne šalju! - bijesno je rekao bubnjar. Goca je tad riješila da malo spusti loptu:


- Tačno je da dobijam takve fotke od muškaraca, pogotovo na društvenim mrežama. A ja samo Raši šaljem svoje se.si fotke. Nikad na jednoj fotografiji ne smiju da se vide i spolni organ i glava. To je zlatno pravilo svih javnih ličnosti i treba ga poštovati - savjetovala je pjevačica svoje koleginice kako da ne postanu p..no-zvijezde.

Pevačica je potom otkrila još jednu Rašinu tajnu - da je zavisnik od filmova za odrasle!


- Raša je po..ićar, kao svaki muškarac, ali vjerujte mi da su moje se.sualne fantazije veće od njegovih. On bi samo da se snima i to je to! A ja volim se.sualne igrice, redovno ih praktikujemo u spavaćoj sobi. Za razliku od mene, Radomir sanja da postane producent filmove za odrasle - ispričala je pop zvijezda, a njen suprug je otkrio i scenario svojih p..nića:

- Stane žena, pukla joj guma, a onda nailazi Perica... Volim takav fazon. Oduvijek sam imao želju da snimam po.no-filmove, ali ne da budem glumac, već da ih produciram.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Idjtv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.