x

Šok saznanje! Miljana će roditi djevojčicu, a evo šta će biti sa njom i Zolom!

Trudnoća u rijalitiju, porođaj, ali bez udaje za oca djeteta, scenario je koji smo već gledali. Međutim, ako je suditi prema riječima numerologa i vizionara Vlade Kečine, mogli bismo ga vidjeti opet.

Naime, kako Kečina tvrdi, Miljana će ovog puta roditi djevojčicu, ali se za Lazara Čolića Zolu, oca svog drugog djeteta, neće udati, kao što se nije udala ni za Ivana Marinkovića, sa kojim ima sina Željka.

- Historija se ponavlja. Miljana je ponovo trudna, ponovo je u rijalitiju i ponovo nema podršku porodice. Jedina razlika je u tome što joj je drugi muškarac napravio bebu- kaže Vlado Kečina i dodaje:


-Miljana žarko želi da rodi dijete i rodiće ga, iako još stoji veliki znak pitanja iznad te trudnoće. Sa jedne strane su njena nesigurnost i sumnja u Zolina osjećanja, nemanje podrške okoline i porodice, prije svih majke, a sa druge strane je njena ljubav prema Lazaru i želja da to dijete rodi- kaže Kečina i objašnjava da će njena želja prevagnuti.

- Ona će roditi djevojčicu, tako da će imati sina i kćerku. Marija i Siniša, Miljanini roditelji, na kraju će morati da prihvate činjenicu da je dijete došlo na svijet, tako da će joj pomoći, kao što su činili i do sada. Neće imati drugu opciju- objašnjava vizionar.

On kaže da Miljani ne stoji udaja za Lazara Čolića Zolu i da će se oni uskoro zauvijek razići.


- Njihova zajednica se definitivno rastura. Kod njega ne postoje emocije kao kod Miljane. On je, u najmanju ruku, neozbiljan i trudnoću ne doživljava na način na koji bi trebalo- kaže Vlado Kečina.

Prema njegovim riječima, Miljana i Zola će još neko vrijeme pokušavati da održe vezu, ali od toga neće biti ništa.

- On će ući u „Zadrugu“, biće zajedno, ali će se stalno svađati, drugi će neposredno uticati na njihov odnos jer će se miješati... Na kraju će se ta veza završiti kao što se završila i ona sa Ivanom Marinkovićem- zaključuje Vlado Kečina, numerolog i vizionar.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.