x

HIT FOTKE

Šok transformacija Nataše Bekvalac: Preko dana obična mama, a uveče vamp riba!

Nataša Bekvalac ne zna gdje udara od posla prethodnih mjeseci. Ona važi za jednu od najpopularnijih pjevačica na našoj estradi, pa tako tokom nedjelje ima i po četiri-pet nastupa širom regiona.

Kako je poznato da obožava more i da ne voli da se na duže vrijeme odvaja od svojih mezimica, Nataša koristi svaku priliku da svoje kćerke povede sa sobom. Posebno kada su u pitanju ljetnje destinacije, gdje se trudi da spoji lijepo s korisnim, pa da poslije nastupa, odvoji nekoliko dana da sa svojom porodicom uživa u morskim avanturama.


Foto: ATA Images

Tako je bilo i ove godine, pa je nekoliko dana provela i na Crnogorskom primorju, gdje je tokom noći imala nekoliko vezanih nastupa širom obale, dok su prepodnevni sati i popodneva bili rezervisani za uživanje pored mora i bazena.

Nju su paparaci uslikali u utorak na beogradskom aerodromu, i to prilikom dolaska iz Crne Gore. Bekvalčeva je u pratnji svojih kćerki nosila velike kofere, obučena u sivu široku majicu i pantalone sa velikim naočarima za sunce, dok na licu nije imala ni trunku šminke.


Sutradan, Nataša se transformisala u pravu vamp ribu na nastupu na jednom prijestoničkom splavu.

Na njemu se ona pojavila u crnom providnom trikou sa perjem i dugom pletenicom do poda, koji su bez teksta ostavili sve prisutne. Ova kreacija istakla je njenu savršenu figuru.

Ona je svoju publiku zabavljala do ranih jutarnjih časova, a narednih dana je čekaju velike pripreme za američku turneju, koja počinje početkom septembra.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.