x

haos

Šok u rijalitiju: Kristijana Golubovića hapse zbog veza sa klanom Veljka Belivuka!

U sklopu istrage protiv klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja (36) i Marka Miljkovića zvanog Mare, isplivalo je još jedno, za mnoge neočekivano ime, Aleksandar Kristijan Golubović (53), žestoki momak devedesetih, a sada zvijezda rijaliti programa.

On bi mogao bi da iz rijalitija „Zadruga” bude priveden u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala u Makiš i saslušan na okolnosti svog poznanstva sa Belivukom i Miljkovićem , prenose pojedini beogradski mediji.


O njihovim vezama i poznanstvu svjedoči i fotografija do koje je Kurir ekskluzivno došao, a na kojoj su snimljeni Belivuk i Kristijan na fudbalskom terenu stadiona FK Partizan u Beogradu. Sa njima u društvu nalazi se još jedan mladić.


Kristijan bi mogao da bude saslušan zbog svog prijateljstva sa Belivukom, a ispituje se i da li je možda dilovao dr.gu sa njim. Njihovo poznanstvo datira odavno, a slika sa stadiona nastala je prije desetak godina. Ne treba zaboraviti da je Golubović bio uhapšen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala h.roinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010, kada je on uhapšen ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu.


Policija je toga dana zaplijenila 125 grama mješavine heroina i paracetamola, kao i jedan pištolj. Pred sudom, Kristijan se branio da nije švercovao dr.gu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. U međuvremenu je izdržao kaznu od osam godina zatvora, a 16. aprila prošle godine izašao je sa robije.

.4.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.