x

Šok video zapalio internet: Strastveni poljubac Davida i Lazara srušio sve granice! (VIDEO)

Otkad je počela druga sezona "Zadruge", gledaoci bez daha prate sva dešavanja u Bijeloj kući. Međutim, tek nedavno je internetom počeo da kruži snimak sa samog početka rijalitija. Posljednja dva dana društvene mreže preplavio je klip koji je nastao 26. septembra, samo dvadeset dana nakon što je počela "Zadruga 2". Na njemu se jasno vidi poljubac koji se dogodio između Davida Dragojevića i Lazara Jeremića.

Naime, David je tada bio vjeren Aleksandrom Subotić, koju je početkom godine prevario i zamijenio Anom Korać. Dragojević je negirao da je ikada imao sklonosti prema istom polu, ali ovaj snimak govori potpuno suprotno.

S druge strane, Jeremić je imao nekoliko avantura u Bijeloj kući, ali se od Davida ni na trenutak nije odvojio. Mnogi gledaoci, ali i zadrugari, s pravom su sumnjali da se Lazaru dopada Dragojević, a ovaj snimak potvrđuje da su emocije obostrane.


David se poljubio s Lazarom usred emisije, za crnim stolom, iza leđa svoje tadašnje vjerenice Aleksandre Subotić, a niko ništa čudno tom prilikom nije primijetio. Ipak, osmijeh na Dragojevićevom licu nedvosmisleno je značio da mu se poljubac sa Jeremićem izuzetno dopao.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.