x

Šokantna izjava Maje Marinković: Na Janjuša utiče žena, ucjenjuje ga preko djeteta!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš otpočeli su vezu u "Zadruzi 3" uprkos činjenici da je bivši košarkaš još zvanično u braku sa suprugom Enom, a odnos ljubavnika po izlasku iz najgledanijeg rijalitija stagnira iako su svakodnevno u kontaktu.

Naime, dok Janjuš sve vrijeme provodi sa kćerkom Krunom, Maja je razočarana jer još ne zna na čemu je sa njim. Ona sumnja na to da je pod uticajem žene još nedefinisan u iznošenju stava da li će početi nov zajednički život sa njom.

- Zapravo Janjuš i ja još rješavamo naš odnos, ali, iskreno, ne znam tačno na čemu smo, mi se inače čujemo još otkako smo izašli iz rijalitija, ali on je sve vrijeme sa Krunom i po našem napuštanju "Zadruge" mislim da se ne odvija situacija onako kako sam ja očekivala - izjavila je Maja za naš list, te dodala da sumnja da na njegovu odluku da živi sa njom mnogo utiče supruga Ena.


- S Enom on sada nema nikakve veze, neće se pomiriti, imaju kontakt samo zbog Krune. Iskreno, mislim da ga ona malo i ucjenjuje preko djeteta. Ja znam da će on iznajmiti stan, u kojem će da živi sam. Ponekad imam utisak da više ja znam šta hoću nego on. Još se sumiraju utisci, ali ja stojim iza svojih postupaka.

Iako je njihova afera bila veoma burna i puna svađa, koje su prelazile i u šamaranje i fizičke nasrtaje, Marinkovićeva ističe da joj, povrh svega, Janjuš nedostaje:


- Iskreno mi fali. Razumijem ja njega i njegove obaveze, ali voljela bih da vidim kako će to da funkcioniše među nama u realnom svetu. Mislim da na njega trenutno utiču mišljenja drugih ljudi. Njemu je sada dijete na prvom mjestu, što je i normalno, mislim da treba muški da stane iza svega.

Kako bismo stekli pravi uvid u trenutni status ljubavnog odnosa između Janjuševića i Marinkovićeve, stupili smo u kontakt sa njim, a on za Srpski telegraf kaže da mu je potreban odmor od svega.


- Pokušavam da se odmorim od svega, ali mi nije lako. Ne mogu ja duže od tri, četiri mjeseca u rijalitiju, vjerujte mi. Nisam ja za onaj svijet, izludio sam. Ostalo neću sada komentarisati, moram prvo sam da odlučim šta ću da bih mogao da vam odgovorim - rekao je Janjuš.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.