x

Šokantna prognoza o kojoj folk zvijezda ne govori: Breni Baba Vanga predvidjela otmicu sina Stefana!

Lepa Brena je prije više do 30 godina posjetila čuvenu bugarsku proročicu Vangeliju Dimitrovu, poznatiju kao Baba Vanga, koja joj je predvidjela budućnost.

O tome je pjevačica često govorila, ali je ipak izostavila jedan detalj, za nju izgleda vrlo bolan.

Radi se o otmici njenog sina Stefana. Prema informacijama od Breninih bliskih prijatelja, Vanga je još tada predvidjela da će pjevačicin nasljednik biti kidnapovan i savjetovala joj šta treba da radi, ali... Proročicine riječi Brena je shvatila tek kad se otmica već dogodila.


- Vanga je Breni rekla da će imati samo mušku djecu, što ju je malo i razočaralo, ali i da će se dosta namučiti s jednim sinom. Naravno, ona je tada bila djevojka i sve joj je to bilo čudno. Pred sam polazak, kada je već bila na vratima, Breni je Vanga rekla da obavezno mora da počne da pali svijeće Svetom Stefanu! Ona se ukopala i pitala je proročicu zašto to treba da radi, ali joj je ona odgovorila: „Nema veze, vidim da nećeš to raditi. Ali kad se to bude desilo, onda ćeš se sjetiti mojih riječi i počećeš da pališ svijeće Svetom Stefanu.“ I tu se završila Brenina posjeta Baba Vangi - kaže naš sagovornik.


Od momenta kada je Stefan Živojinović spasen iz ruku otmičara, objašnjava naš izvor, Brena stalno odlazi u jedan manastir, gdje radi upravo ono što joj je savjetovala vidovnjakinja.

- Kad je Stefan otet, sjetila se Vanginih riječi. Nakon što se sve srećno završilo, odmah je otišla i upalila svijeću Svetom Stefanu, jer je bila uvjerena da je on spasao njenog sina. I sad vrlo često posjeti taj manastir, upali svijeće, da dobrovoljni prilog. Brena ne voli o tome javno da priča, boli je mnogo ta tema. Naravno da ona nije mogla ništa da promijeni, da spriječi otmicu djeteta, čak joj je i Vanga rekla da će morati to da se desi. Meni je Brena ovaj detalj ispričala tek prije dvije godine i bio sam zapanjen kada sam to čuo od nje lično - kaže naš sagovornik.

Pjevačica je trenutno na krstarenju sa porodicom i nismo uspjeli da od nje dobijemo komentar.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.