x

Šokantne fotografije: Aleksandra Subotić laže da njena majka nije bila sa Čabarkapom! Procurio dokaz!

Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruge" Aleksandra Subotić u posljednje vrijeme očigledno ne zna koliko je laži izrekla i čime će se služiti kako bi nečiji život uništila. Ona je prije nekoliko dana javno otkrila tajnu Zerine Hećo da je s*lovana, što su mnoga udruženja za zaštitu žena ali i cjelokupna javnost osudili, a sada je procurila još jedna tajna koju bi ona rado sakrila.

Naime, njena majka Ljuba Pantović bila je u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, sa kojim je Subotićeva ostala u drugom stanju! Iako je Aleksandra tvrdila da Ljuba i Čabarkapa nisu imali ništa, u javnost su procurile fotografije na kojima se njih dvoje ljube, pa samim tim dokazuju da su bili u vezi!


Na drugoj fotografiji Ljuba i Čabarkapa poziraju sa njenom mlađom kćerkom, pa je to još jedan dokaz da su njih dvoje bili u vezi i da Aleksandra laže kada kaže da među njima nije bilo ničeg kako bi sebe oprala jer je ostala trudna sa njim i rodila dijete koje se sada nalazi kod majke njenog sadašnjeg dečka, Davida Dragojevića, takođe učesnika Zadruge.


Očigledno je da Aleksandra ne preza od toga da se služi različitim lažima, što je i dokazala, ali srećom istina uvijek ispliva na vidjelo.



(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.