x

SVE JE IZNENADILA

Šokiraćete se kada čujete zanimanje Bojane Rodić: Snajka Goce Božinovske ima ovu diplomu, ovo niko o njoj nije znao!

O vjenčanju Bojane Rodić i Mirka Šijana je brujala Srbija, a pojedini detalji o Rodićevoj nisu mnogo poznati javnosti.

Naime, porodica Rodić dospjela je u žižu interesovanja nakon što je Bogdana uplovila u vezu, a poslije toga i brak sa Veljkom Ražnatovićem, da bi nešto kasnije njena sestra Bojana otpočela vezu sa sinom Goce Božinovske, Mirkom Šijanom.


S obzirom na to da porodica Rodić u Titelu posjeduje klanicu živine, Bojana i njene sestre su veoma rano počele da rade i pomažu roditeljima u poslu, tako što su prodavale piliće na pijacama.

Ipak, iako su veoma rano počele da rade, nisu zapostavile obrazovanje, pa će mnoge iznenaditi činjenica da je Bojana diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu!


U međuvremenu su sestre tezgu zamijenile kancelarijom u upravi firme. Međutim, nakon što je otpočela vezu sa Mirkom i privukla veliku pažnju javnosti, odlučila je da iskoristi popularnost na društvenim mrežama, na kojima je prati preko 66 hiljada ljudi, pa je osnovala modni brend.

Ipak, nakon rođenja sina Željka najviše je posvećena roditeljstvu, ali i suprugu Mirku, kom će uskoro podariti još jednog nasljednika.

.

..

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.