x

Šokirala region! Isplivao cjenovnik bivše zadrugarke: Evo koliko košta zadovoljstvo koje vam pruža!

Senada Nurkić, javnosti poznatija kao Maca Diskrecija, nedavno je oformila svoj Jutjub kanal i tako od rijaliti zvijezde i pjevačice preimenovala sebe u Jutjuberku.

Da se u profesiji snašla fenomenalno govore i brojni pregledi, a osim što Macu vole vidjeti, mnogi obožavaoci joj i pišu sa pitanjima i ponudama.

U cijenu ulazi njeno pojavljivanje i pijenje kafe sa Macom, a ko je ozbiljan i želi da uloži, prvo mora polovinu cifre da uplati preko Vestern uniona, kako bi Maca sama procijenila koliku želju konzument ima da provede na kafi sa Macom.


Cijena je inače 1.500 eura, u cijenu su uračunata 3 sata sa Macom i to bez s.ksa.

- Ako želi moj broj telefona mora da mi uplati pola para preko Vestern uniona, a pola na račun. Ukupna cijena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 eura. Tako je! Znači 1.500 eura ako hoćete da blejite sa Macom 3 sata bez s.ksa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to - počinje Maca.


Ovo su samo prvi koraci i cijene pri upoznavanju, za sve ostalo Maca traži mnogo veću svotu, a šta je uključeno u podrazumijevani novac prilikom odabira ostalih ponuda, Maca je naglasila da su cijene mnoogo veće.

Na primjer pojavljivanje u klubu! Kafa je najjeftinija opcija, svaki drugi oblik druženje košta od 2.500 hiljade eura pa nadalje.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.