x

Iznervira se kad joj nikog nema kući

Šokiralo me kakva je Luna majka: Najbolji prijatelj Đoganijeve iznio detalje iz njenog doma!

Bivša pobjednica rijalitija, a sada jutjuberka Luna Đogani javno kuka kako je prijatelji izbjegavaju otkada je dobila bebu i traži nove koji će imati vremena za nju, ali pjevač Savo Perović, njen najbolji drug, tvrdi da ona baš i nije u pravu.

On kaže kako Luna ima vremena na pretek.

"Nije ona meni to zamjerila, mi smo u kontaktu, ali tako se namjestilo - ljeto je, ja sam u posljednje vrijeme nastupao u Crnoj Gori, svi su negdje na odmoru, a ona sjedi kući i ima vremena na pretek. Svaki put kad dođem u Beograd odem kod nje, družimo se. Kad se njoj blejalo, ukapirala je da niko nije tu, pa se iznervirala. Umije da mi zamjeri, uvrijedi se kad nemam vremena da se vidimo, ali se šalimo na tu temu", rekao je za "Svet" prenose mediji i otkrio da je sa Markom izgladio odnose.


"Marko i ja smo izgladili odnose, često idem kod njih kad sam u Beogradu. Šokirala me je kakva je majka, pozitivno naravno. Dosta se uozbiljila i baš je odgovorna, u tom smisli se promijenila. Super se snalazi, dijete joj prija."

Inače, Luna je nedavno raspisala konkurs za nove prijatelje.


"Zdravo dragi moji, ovim putem želim da kažem nešto na ovom storiju. Neki će misliti da nisam normalna, ili da sam totalno fjusnula, hoću da kažem da hoću da raspišem konkurs za nove prijatelje", započela je Luna i nastavila:


"Moji prijatelji nemaju nikad vremena za mene otkad sam dobila bebu, oni su svi mnogo nešto zauzeti, uvijek imaju neka posla, a ja sam slobodna mama koja većinu vremena provodi sa svojom bebom i ne radim ništa, tako da imam previše slobodnog vremena u smislu da izađem napolje, da prošetam s bebom, da popijem piće, i tako to, a nemam sa kim to da uradim!"

.

.

.

..

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.