x

Sonja progovorila o Lukasovoj izabranici: Nadam se da će ga nova djevojka ubijediti da mi da razvod!

Bivša supruga folk pjevača Ace Lukasa, Sonja Vuksanović saznala je preko redakcije Srpskog telegrafa da pjevač ima novu djevojku Jovanu Doroški (25), pa se odmah obradovala, te je za naš list otkrila da bi voljela kada bi ga ona ubijedila da joj što prije zvanično potpiše papire za razvod!

Naime, Vuksanovićki ne smeta što se Lukas već sada pojavljuje na javnim događajima sa novom izabranicom, pa kaže da joj svaka djevojka ide uz njega.

- Od vas sam saznala da Aca ima novu djevojku, ali stvarno ne znam ko je ta djevojka. Stvarno me ne zanima s kim je on trenutno, meni je to sve simpatično! Nadam se samo da će ga ona možda ubijediti da mi što prije potpiše papire za razvod braka! Mislim da bi to stvarno bilo sjajno - prokomentarisala nam je Sonja kroz osmijeh.

Ona je iznijela mišljenje i povodom toga da su mišljenja na društvenim mrežama o Jovani Doroški podijeljena, pa dok neki smatraju da je Novosađanka prava ljepotica, drugi je nazivaju Sonjinom lošom kopijom.


- Nisam iskreno čula da njegovu djevojku porede sa mnom, ali mi je i to simpatično! Iskreno, meni svaka djevojka ide uz njega. Ne bih tu ništa mnogo komentarisala - rekla je Acina bivša za naš list.

- Mogu samo da kažem da se moja nova djevojka zove Jovana. Djevojka mora da bude nova, zato se i zove djevojka. Mijenjam staro za novo, kao i kola - rekao je Aca, a na pitanje čime mu se nova izabranica bavi, samo je naglasio da ona nije starleta.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.