x

starleta nije ispunila obećanje

Soraja je izradila: Divna DNK nije dočekala operaciju kičme!

Starleta Soraja Vučelić tokom učešća Divne Milanović, poznatije kao Divna DNK, u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" dala je javno obećanje pred milionskim auditorijumom da će platiti operaciju kičme bivšoj zadrugarki i svojom izjavom uzdrmala Srbiju.

Gledaoci poznatog TV formata ponadali su se da će Milanovićeva dobiti šansu za normalan život i da će otkloniti breme koje je prati od početka života.

Divna i njen suprug Marko Kocić su ponovo poslije toga postali roditelji i dobili nasljednika, a prije toga Milanovićeva je progovorila o obećanju Vučelićeve.


- Nije me zvala Soraja, ali joj ne zamjeram. Ona je obećala da će mi platiti operaciju i sigurna sam da će tako stvarno biti - rekla je tada Divna, a piše Blic.

S obzirom da je poznata starleta već dugo van Srbije, ostaje pitanje da li će ispoštovati svoje obećanje.


Hirurške intervencije nije bilo, ali to ne sprečava Divnu i Marka DNK da uživaju sa kćerkom i sinom u redovnim porodičnim aktivnostima.

Podsjećamo, njih dvoje su se proslavili kroz emisiju DNK kada je Marko želio da sazna je li kćerkica njegova, budući da ga je Divna jednom prevarila sa komšijom. 

.

.

..

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.