x

imala težak život

Soraja je naša prva starleta, a ovo je njena životna prila: Od izbacivanja iz kuće, doma, do bijesnih kola i krpica!

Starleta Soraja Vučelić je jedna od najpopularnijih starleta u regionu, koja troši milione na garderobu i brza kola.

Starleta Soraja Vučelić proslavila se učešćem u rijalitiju Veliki Brat, kada je ušetala u kuću u Košutnjaku kao najprsatija, silikonska učesnica.

Nakon toga su uslijedila takmičenja za Plejboj zečicu, ali i bezbroj transformacija - silikoni i usne su postali još veći, a bahaćenje još izraženije. Ipak, njen život nije bio glamurozan kao što su slike na Instagramu.


Starleta se rodila u Kninu 1986. godine. Njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom.

Sorajin otac nije bio uz njih dvije, pa se Anka sa malom Sorajom vratila u Crnu Goru u Bar. Pošto nije imala od čega da je izdržava, dala ju je na staranje hraniteljskoj porodici koja je živjela u Vojvodini.


Zbog daljine, susreti majke i kćerke nisu bili mogući, tako da je Anka poslije nekoliko mjeseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu djecu "Mladost" u Bijeloj.

Kada je porodica oprostila Anki, ona i Soraja prešle su da žive kod Ankine braće. Nažalost, Anka se razboljela i preminula kada je Soraja imala samo 17 godina.


Soraja je jedno vrijeme živjela i s ocem, ali se, čim je završila srednju školu, osamostalila i preselila u Beograd.

Soraja je posljednjih godina završavala i u svjetskim medijima - zbog navodne veze sa Nejmarom, ali i klipa na kojem je pokazala da je njen skupocjeni "lamborgini" završio na dnu bazena.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.