x

Soraja u vezi sa n.rko bosom: Dečko joj je vođa klana, švercovao k.kain vrijedan 300 miliona eura!

Starleta Soraja Vučelić navodno je u vezi sa vođom vranjskog klana koga su bezbjednosne služne označile kao jednog od vodećih n.rko bosova iz Srbije, piše Kurir. Kako njihov izvor navodi, oni su se upoznali u Moskvi i viđaju se daleko od Srbije i očiju javnosti.

-On je javnosti postao poznat kada je otkriveno da je na mjestu na kojem je on bio pronađena ogromna količina k.kaina. Jedna od destinacija na kojoj n.rko bos ima luksuzni restoran je i ruska prijestonica. Soraja je u posljednje vrijeme često boravila u Moskvi, o čemu svjedoče i njene objave na društvenim mrežama – kaže izvor Kurira.


Soraja je u januaru na Instagram okačila snimak iz luksuznom moskovskog restorana “Puškin” na kome se vidi konobar koji na ruskom recituje ljubavne stihove, kao i muška ruka koja nazdravlja i izgovara: “Spasiba brate, davaj”. Na snimku se ne vidi lice Sorajinog kompanjona.

– Taj muškarac sa kojim je Soraja sjedila u “Puškinu” i nazdravljala, i čija se ruka vidi na njenom snimku upravo je n.rko bos – objašnjava izvor za Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.