x

žestoko

Spava sa muškarcima da bi joj napunili frižider kobasicama: Haos Maje i Marijane ne prestaje, uputile teške riječi jedna drugoj!

Rat Marijane Zonjić i Maje Marinković ne prestaje, a sada je Zonjićeva ponovo potkačila bivšu prijateljicu.

- Ona se sva izoperisala, nije mi se javljala uopšte. Mi smo bile dobre, ali kada je izašla iz Zadruge 4, ona se meni nije ni javljala. Počela da se družim sa nekim novim drugaricama, ja srela Takija, on kaže idemo na piće. Ona ništa. Silikoni pucaju, nema nje da se javi. Ja sretnem Takija ponovo, vamo tamo i ona se meni javi tek kada je skontala da je se meni javio Filip Car. Javi se meni Filip, a ja nisam znala da su oni zajedno. Ja sam ga upoznala tek kada smo ulazili ovdje. Maja mi se javlja prije ulaska, kaže da Car ulazi. Ona mene zove, ja njoj ni glas nisam prepoznala, pitam otkud ona. Kaže mi da pripazim na Cara - prisjetila se Marijana.


Tim povodom oglasila se Maja, koja je u svom stilu uzvratila udarac.

- Ne znam koji je razlog njenog animoziteta prema meni, s obzirom na to da je moj tadašnji dečko bio jedan od mnogih muškaraca koji su opštili sa njom u karantinu istu noć. Očigledno da je ljubomora u pitanju. Mislim da treba da se pozabavi svojim nesrećnim životom, jer ja nju ne diram. Djevojka je potpuno nebitna, pa se kači na mene kao i mnoge nebitne "dame" sa estrade. Šta reći o personi koja je spavala sa muškarcima da joj napune fižider tirolskim kobasicama... Da ne nastavljam dalje, bolje po nju - poručila je Maja.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.