x

Specijalna izdanja Bentley Bentayga modela

Bentley se udružio sa renomiranim Savile Row krojačem, Huntsman, kako bi kreirali dva Bentayga modela specijalnog izdanja, u saradnji sa Jack Barclay – najvećim i najstarijim Bentley prodajnim salonom.

Ekskluzivni Bentayga projekat proslavlja veličanstvene godišnjice i Bentley i Huntsman brenda, koji je svoj prvi Savile Row butik osnovao 1919.godine.

 Dva modela specijalnog izdanja nazvana Sportsman i Businessman, koriste Huntsman tkanine sa Bentley amblemskim bojama i detaljima, reflektujući inovativne životne stilove njihovih kupaca. Kabina sadrži distinktivni dezen enterijera baziran na Huntsman tvidu, uključujući i ekskluzivni Peck 62 – dezen koji se koristio isključivo za Huntsman godišnjicu 1962.godine.

"Bentley je oduševljen što spaja dva tako veličanstvena brenda sa besprIJekornim naslJeđem u samom srcu Londona, Jack Barclay i Huntsman", kaže Stefan Sijelaf, direktor dizajna i Mulliner odseka. “Personalizacija koju radimo u Mullineru svodi se na oživljavanje jedne vizije, poput kreiranja besprekorno skrojenog odJela, tako da je dodatak bespoke Huntsman materijala raskošnom Bentley enterijeru savršeno odgovarajuć".

Businessman varijanta dolazi sa crnim i satenskim antracitnim detaljima u eksterijeru. Urbana kabina sadrži karbonske detalje, koji su u kontrastu sa akcentima od tvida. Glavni akcenti modela su bespoke Mulliner šahovska tabla na naslonu zadnjeg sedišta, kompletirana fiokom koja je postavljena Huntsman tkaninom i krije šahovske figurice.

Sportsman model inspirisan je malo ležernijim stilom, pa sadrži malo više tvida u enterijeru, uključujući Bentley Imperial Blue kožu sa Liquid Amber furnirom i Candy red eksterijerom. Huntsman Edition Bentayga modeli dolaze sa Huntsman jaknama pravljenim po mJeri. Riječi o cijeni još uvijek nije bilo.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.