x

Spektakl za ljubitelje kartinga u Areni SpeedXtreme Sarajevo: Održano takmičenje Grandprix 2019., budite dio najbolje zabave u gradu!

Najmodernija karting arena u regiji -  Arena SpeedXTreme Sarajevo je ove nedjelje, 13. januara organizovala  takmičenje vozača kartinga "Grandprix 2019". Uz prisustvo velikog broja publike i takmičara događaj je protekao u odličnoj atmosferi i zabavi punoj adrenalina. Indoor staza Karting Arene SpeedXTreme svojom konfiguracijom pruža vrhunski doživljaj sportske vožnje, a sa svojih 350 metara dužine, ovo je najveća staza u ovom dijelu Evrope.


Fenomenalan događaj koji je iza nas obradovao je sve ljubitelje kartinga. Arena SpeedXTreme Sarajevo je ime koje je postalo priznato i poznato širom BiH, pa ne čudi što tokom svog rada nastoji pružiti maksimum i pomjeriti granice. Adrenalinski doživljaj se posebno osjetio na takmičenju vozača kartinga "Grandprix 2019." , a prva tri mjesta su odnijeli: 1. Emir Tatamorata , 2. Tik Tak , 3. STIG.


Mini Grand Prix je takmičenje od 25 krugova od kojih je 5 zagrijavanje, 5 kvalifikacije, 15 živa trka između vozača. Sa listingom svih vremena. Mini Grand Prix košta 16 KM po osobi i minimalno broj vozača je 3.


Veliki Grand Prix je takmičenje od 55 krugova od kojih je 5 zagrijavanje, 5 kvalifikacije, 45 živa trka između vozača. Na kraju dobijete listing svih vremena i dobijete gratis piće za čitavu ekipu. Veliki Grand Prix košta 32 KM po osobi i minimalno broj vozača je 3. 



Karting Arena Sarajevo organizuje: rođendane, team building, razna druženja, momačke večeri itd...

Dođite i provedite vrijeme u karting Areni Sarajevo!

Radno vrijeme je od 11:00 - 23:00.

Rezervacije na telefon: 061 569 569

Facebook profil: https://www.facebook.com/kartingarenasarajevo/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.