x

nastupile zvezde granda

Spektakularan doček 2022. godine u Zenici uz Mahira Mulalića i Isaka Šabanovića! (Galerija)

Hiljade Zeničana u centru grada večeras je uz Isaka Šabanovića i Mahira Mulalića, pobjednika showa Zvijezde Granda, dočekalo 2022. godinu.

Novogodišnja zabava u Zenici počela je sinoć s koncertom Željka Samardžića, a za dobru atmosferu, reklo bi se uzavrelu, kako i priliči gradu čelika večeras su se pobrinuli mladi izvođači Isak Šabanović i Mahir Mulalić koji su za sve posjetioce na trgu pjevali u višesatnom novogodišnjem programu.

U novogodišnjem koncertu uživali su svi posjetioci s obzirom da je repertoar pjesama bio takav da je zadovoljio svačije ukuse.

Nakon odbrojavanja i ulaska u novu 2022. godinu prisutnima se obratio i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović koji je svim sugrađanima čestitao 2022. godinu.

“Želim vam puno zdravlja i sreće. Pred nama je teška godina, ali mi smo toliko jaki da smo i do sada mnoge pobjede donijeli. Proći će i ova korona i ja se nadam da ćemo na ljeto na Summer Festu još ljepše i bolje uživati”, kazao je Kasumović te se zahvalio mladim izvođačima i dodao:

“Želim da nam ova godina bude najbolja godina u našim životima.”

Večer je završena spektakularnim višeminutnim vatrometom koji je ispratio godinu za zaborav, a Šabanović i Mulalić nastavili su sa novogodišnjom zabavom s publikom u centru Zenice.

.

.

.

.

.

Foto: Pahuljko     

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.