x

Spisak učesnika treće sezone Zadruge sve je duži i zanimljiviji: Jelena, Tamara i Maca u Zadruzi 3!

Spisak zvijezda koje će biti glavni učesnici "Zadruge 3" sve je duži. U pregovore sa produkcijom najgledanijeg rijalitija ušle su i Jelena Kostov, Tamara Đurić i Dragan Marinković Maca... Pjevačica, starleta i voditelj tako bi se već od prve emisije, zakazane za 6. septembar, mogli suočiti sa "starim estradnim svađalicama" kao što su Sindi,  Kaća Živković, Miljana Kulić...

Jeleni će to biti vatreno krštenje u ovakvoj vrsti programa, pa je tražila poseban uslov.

- Ona se takmičila u "Zvezdama Granda", ali nikad nije bila u rijalitiju, pa strepi kako će se snaći pred kamerama, koje će pratiti svaki njen korak. Jelena je, međutim, svjesna da će joj rijaliti donijeti mnogo veću popularnost, pa je producentima rekla kako bi rado ušla u šou, ali na određeni period. S obzirom na to da je majka dvogodišnjeg dječaka Milije, Jelena je tražila da u "Zadruzi" provede maksimalno mjesec dana i da se onda vrati svom nasljedniku - priča naš izvor i dodaje da Jelena ima podršku svog supruga žandarma Miljana, koji joj je obećao da će se maksimalno posvetiti sinu dok je ona u rijalitiju.


Tamara i Maca su, sa druge strane, prekaljeni rijaliti igrači. Ona je učestvovala u "Farmi 6", a on je bio u istom rijalitiju, ali i u "Velikom bratu".

- Njih dvoje će u "Zadruzi" imati tajne zadatke, kojima će zakomplikovati život ostalim cimerima u Šimanovcima. Tamara se povukla iz javnosti prije dvije godine, kad je završila na VMA zbog izlivanja silikona u zadnjici, ali sad se uželjela medija. Ona se naoštrila da se ovog puta domogne glavne nagrade, koja joj je izmakla kad ju je u finalu "Farme" 2015. godine pobijedila Stanija Dobrojević. Kako je i Stanija pristala da se od septembra ponovo useli u "Zadrugu", producenti vjeruju da će između njih dvije letjeti perje - priča naš izvor i dodaje:

- Od Mace se očekuje da bude duhovit, ali i glavni provokator. Vidjećemo kako će se snaći u ovom rijalitiju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.