x

Sprema se haos! Bivši muž se sveti Dalili: Tukao je trudnu i natjerao da se očisti, a sada hoće da joj rasturi brak sa Dejanom?!

Dalila Dragojević prije braka sa Dejanom već je bila udata, ali o tom dijelu svoje prošlosti ne priča. Ona je sa 19 godina pobjegla od kuće i udala se, a njen bivši muž sada planira da joj napravi pakao od života.

- Taj čovjek je jako ljut na nju, ona mu je, kako on kaže, svakakve probleme pravila u životu. Sada je riješio da ispriča istinu o njoj i da joj rasturi brak sa Dejanom jer smatra da nije zaslužila da bude sretna i da se lažno predstavlja. Ona je njega samo iskoristila, a onda šutnula, zato želi da narod shvati kakva je - kaže dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Dalila je sa devetnaest godina krenula da se zabavlja sa njim, pobjegla je od kuće i udala se za njega. Do tada je živjela sa ocem, međutim kada je to uradila, otac je se preko noći odrekao. Nije htio da čuje da mu se kćerka uda sa Roma, iako je on bio imućan dečko. Huso je mislio da je njegova kćerka mlada i da se zaletjela i bio je ljut što neće da ga posluša. Dalila je sa mužem živjela u mjestu Živinice, ali njihova sreća nije dugo potrajala, čak ni njegovi roditelji nisu podržali tu vezu. Dalila je ostala u drugom stanju, a on je tek tada saznao neke stvari iz njene prošlosti, šta je radila, čime se bavila, s kim je sve bila, pa su počeli mnogo da se svađaju i on je krenuo da je maltretira.


- Tukao je svakodnevno iako je bila u drugom stanju, zaključavao je u kući, ona nije imala kome da se požali, jer je prekinula svaki kontakt sa porodicom. Na kraju je odveo u bolnicu i natjerao da abortira. Uspjela je nekako da se izvuče i pobjegne od njega. Molila je majku da joj oprosti i majka ko majka prihvatila je. Od tada je Dalila počela da živi sa majkom Eminom, a s ocem godinama nakon toga riječ nije progovorila, on nije htio da čuje za nju.

- Dalili je ta tema najbolnija, smatra taj brak svojom najvećom životnom greškom. Nakon tog abortusa više puta je pokušavala da ostane u drugom stanju, ali ne ide joj. Ona se plaši da se nikada neće ostvariti kao majka zbog te greške iz mladosti. Zato ona ne voli da priča o prošlosti, niti da se spominje ta tema. Ne mogu ni da zamislim kako će joj biti ako taj momak krene sad da iznosi sav prljav veš iz njihovog braka i kako će to sve Dejanu objasniti - završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
5

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744
zdravo prijatelju, zovem se Isabella Ethan, liječnica sam i imam 45 godina. Molim vas pročitajte moje pravo životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ova informacija pomoći nekome tko pročita ovaj članak, u roku od dva dana obnoviti raskinuti brak i povratiti izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s Paulom, prekinuo je sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , pitao sam ga sa obećao sam svemu što sam imao, ali je odbio. Objasnio sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu vratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, ja nisam imao izbor, ali da isprobam, poslao sam e-mail kanalu spellcaster i rekao mi je bez problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je komadić ljubavne čarolije u zrak i začudo drugi dan je bio oko 3.00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena što sam se javila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim jer me toliko voli. Bio sam tako sretan i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam zatreba pomoć možete ga kontaktirati na ovu email adresu:[email protected] ili ga kontaktirati na whatsapp/viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744 ... :) . . :) .. :) .. :) .. :). . :)
Tko danas čita ovo svjedočanstvo, trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao neki vic, a drugi su rekli da je nemoguće. Ja sam Ruža Tomašić iz šibenskog kraja (Hrvatska). Sretno sam oženjen s dvoje djece i prekrasnom suprugom. S mojom se obitelji dogodilo nešto strašno, izgubio sam posao, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogla dobro brinuti o sebi i obitelji. nju i moju djecu u to određeno vrijeme. Uspio sam devet godina, nijedna supruga koja bi me podržala da se dobro brinem o djeci. Pokušavam poslati SMS poruku svojoj ženi, ali ona me sprečava da razgovaram s njom. Pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i njezinom obitelji, ali još uvijek znam da bi mi netko mogao pomoći i poslao sam zahtjev kasnije tolikim tvrtkama, ali još uvijek me ne zovu, dok ne dođe vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti , Kad sam upoznao svog starog prijatelja kome sam objasnio sve svoje poteškoće, a on mi je pričao o velikom čovjeku koji mu je pomogao da se dobro zaposli u tvrtki Coca-cola i rekao mi je svoj šarmer, ali ja sam osoba koja nikad ne vjeruje u čaroliju, ali odlučio sam je pokušati i Drosagiede me uputio i pokazao mi što da radim u ova tri dana ručka čarolija. Slijedim sve upute i radim ono što je tražio od mene da učinim dobro. Drosagiede osigurava da je sve dobro prošlo i supruga bi me ponovno vidjela nakon divnog djela Drosagiede. Supruga me zove nepoznatim brojem i ispričala se i rekla mi je da joj stvarno nedostaje, a naša djeca i moja supruga dođu kući. I nakon dva dana kad mi je tvrtka poslala zahvalno pismo, sada sam uzorni menadžer tvrtke ovdje u SAD-u. Savjetujem da ako imate problema pošaljite poruku na ovaj e-mail: [email protected] ili WhatsApp na +2349014523836 ili Viber na +2349014523836 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmi stvari zdravo za gotovo i oduzet će ti se. Želim vam najbolje.
Wow Sezonski pozdravi svim mojim prijateljima vani, toliko sam uzbuđena da je moj razbijeni brak obnovljen i da se moj muž vratio nakon što je s moje dvoje djece otišao s drugom ženom , Nakon 8 godina braka, moj suprug i ja vodili smo se u jednoj ili drugoj svađi dok me napokon nije napustio i preselio u Kanadu kako bih bio s drugom ženom. Osjetio sam da je moj život gotov i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. Pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji mi muče srce, srce mi je bilo puno tuge i bolova, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svakog dana i svake večeri mislim na njega i uvijek želim da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i potrebna mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i pronašao web stranicu koja sugerira da je dr. Igbinovia pomogla mnogim ljudima da se vratim u odnos tamo, Tada sam osjećao da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim i ja sam to učinio, a onda je za mene napravio (Ljubavnu čaroliju). 28 sati kasnije, suprug me stvarno zvao i rekao da mu jako nedostaju i djeca, tako nevjerojatno! i evo kako se tog istog dana vratio s puno ljubavi i radosti i ispričao zbog svoje pogreške i boli koju je nanio meni i djeci. Tada je od tog dana naš brak sada bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. Igbinoviji. On je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na mreži da je dr. Igbinovia pravi i moćni kaluđer za čaroliju ako vam je potreban vaš odnos ili se suprug preselio s drugom ženom, nemojte više plakati, obratite se ovom moćnom čarobnjaku , Evo vam kontakta: pošaljite e-mail na [email protected], možete mu napisati i Whatsapp / Viber +2348144480786 stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti .......
Pozivam vas u privatni bosanski seks klub - www.GetMeets.com