x

Sprema se neviđeni skandal! Svi ljubavnici Lune Đogani ulaze u Zadrugu 4? Sloba, Marko i Gastoz pod istim krovom!

Među četrdeset novih-starih takmičara, u Zadruzi naći će se Luna Đogani, ali i svi njeni dosadašnji ljubavnici iz rijalitija. Tako ćemo, od 6. septembra, pod istim krovom gledati Slobu, Gastoza i Marka.

- U „Zadruzi 4“ se neće naći samo oni koji su ostavili traga u rijaliti programima Farma i Zadruga, već i oni koji su se emitovali na drugim televizijama, kao što su „Parovi“, „Maldivi“, „Veliki brat“, a koji su se izdvojili po nečemu - ispričao je izvor.

- Osim Mikija Đuričića, Kristijana Golubovića, Stanije, Jelene Golubović, Zmaja od Šipova i drugih, vidjećemo i sve Lunine ljubavnike koji su takođe bili učesnici ili pobjednici rijalitija koje smo gledali na domaćim kanalima - ispričao je izvor.


Marko Miljković kao pionir rijaliti formata, pojavio se u „Velikom bratu“ još prije 10 godina. Malo ko se sjeća njegove veze sa Enom Popov i da je prvi imao s.ks pred kamerama, ali ga zato svi znaju po burnoj vezi sa Lunom Đogani s kojom je i danas.


- Veza Slobe i Lune je obilježila „Zadrugu 1“ i nemoguće je da se ta dva aktera ne nađu u novoj sezoni. Marko, kao njen aktuelni parter, ali i Gastoz koji je nekoliko sezona učestvovao u „Parovima“ i čak dva puta odnio pobjedu, praviće im društvo - ispričao je izvor.

Kako je još rekao, učesnici će imati vrtoglave honorare, jer će oni, uz Kristijana i Staniju biti okosnica „Zadruge 4“.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.