x

nezapamćeno

Spremio grobna mjesta za sebe i kćerku, pa se zakucao u banderu: Stravični detalji pokušaja ub.stva i samoub.stva u Grockoj!

Otac (55) poginuo je u ponedjeljak kada je svojim automobilom "fiat punto" namjerno udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova kćerka (18) bila na suvozačevom mjestu i teško je povrijeđena. Kako saznajemo, on je bio toliko ozbiljan u namjeri da ih oboje ub.je da je obezbijedio dva grobna mjesta za njih!

Djevojčicin deda ispričao je za Kurir da je otac stalno prijetio da će ub.ti sebe i dijete i da je bio jako ozbiljan u svojoj namjeri!

- On je obezbijedio dva mjesta gdje će da budu sahranjeni kad ih ub.je - kaže djevojčicin deda.


Kako je Kurir već pisao, on je htio da ub.je sebe i ćerku, ali i svoju nepokretnu majku koju je inače i tukao.

- Ne znamo ko će sada da se brine o toj ženi, ali odveli su je iz Centra na bezbjedno - kaže on i dodaje:


- Svi su oko njega trpjeli nasilje, a naročito moja kćerka i unuka. Bili su u braku skoro 30 godina, a oni nije smjela nigdje bez njega, da priča i gleda nikoga osim njega. Pored roditeljske kuće je prolazila gledajući u pod - priča njen otac.

Majka povrijeđene djevojčice nedavno je donijela odluku da više neće trpjeti nasilje od strane svog supruga i otišla je, dok je djevojčica ostala da živi sa ocem.


- Kad je dijete napunilo 18 majka je otišla, nije više mogla da izdrži. Onda je on rekao da će ubiti i sebe i dijete kako bi njoj napakostio - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Nina je došla s drugaricom i onda su krenuli u kola, a on je njenoj drugarici rekao: „Sjedi, sad ćemo da se vratimo.“ Nina je ipak željela da ona ide sa njima i pozvala je da sjedne u kola, a kad su sjele, on je izvadio nož i rekao da izađe!


Prema riječima sagovornika, poslije je uslijedilo samoub.stvo oca, a kćerka je srećom preživjela, ali sa teškim povredama.

Takođe, na video snimku stravičnog udarca "punta" u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

- Vidi se da se zaletio, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom dijelu naselja je užasno opasna. On je na mjestu ostao mrtav, a njegova kćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i ljekari joj se bore za život - pričaju komšije.

.

.

.

..


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.