x

Spremne da naprave haos? Aleksandra i Biljana zajedno ulaze u Zadrugu 2?!

Ljubavni trougao i preljuba je u centru pažnje i u drugoj sezoni, a glavni akteri su sada Aleksandra Subotić, David Dragojević i Ana Korać.  

David je u sinoćnom razgovoru sa majkom poručio Aleksandri "neka ide" i da ne shvata zašto "neko sa kim više nije u vezi, živi kod njega u kući", a svi su se zapitali da li će te riječi promijeniti situaciju i odnos djevojke iz Kaluđerice sa mama Biljom koja je s druge strane kritikovala sina i ispljuvala Anu.

Pogotovo jer je Dragojevićev očuh, Predrag Opačić Mungos, podržao posinka i dodao da su njegovoj majci isprali mozak i da ona sa Aleks pravi rijaliti napolju.


Aleksandrin stric Srboljub Subotić je jedan od onih koji nagovaraju i navijaju da se vrati u Kaluđericu, a kao dodatan razlog za to navodi i da "Beograd ne voli gubitnike i da je bolje da se u njega što prije vrati iz Novog Sada jer joj je bolja perspektiva".


On apeluje Subotićevu da se "dozove pameti", a ujedno i kritikuje Dragojeviće, a posebno Davidovog očuha Mungosa. Međutim, sve je iznenadio novom teorijom koju je objavio neposredno prije razgovora Biljane i njenog sina. On je poručio da ga ne bi iznenadilo da njih dvije zajedno uđu u "Zadrugu 2" i da je sve bila prevara "veterničkog klana".

- Šta mislite da li nas sve vara veternički klan? Da li bi vas začudilo da sutra uđu obe? Ili meni nešto na to smrdi - poručio je Srboljub, a da li će njegova teorija biti istinita, ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.