x
25.02.2019 / prije 11 mjeseci

Sramno ili pravedno? Evo šta će Šabanov vanbračni sin naslijediti od oca!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić sahranjen je na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana. Njegov vanbračni sin Robert Šaulić nije bio poželjan na sahrani, no ipak se pojavio i izazvao veliku pažnju. Srpski mediji su pisali kako je Šaban prije smrti ostavio testament.

U testamentu je navodno sačinjeno da kako je Šaban vilu vrijednu milion eura ostavio supruzi Goci, kuću u Krčedinu unucima, dok je tri stana u Beogradu raspodijelio na nasljednike Ildu, Sanelu i Mihajla.

Pjevač je također imao ušteđevinu od najmanje 500.000 eura koji će navodno pripasti njegovoj supruzi. Međutim, za njegovog vanbračnog sina Roberta ne ostaje ništa. Mnogi Šabanovi fanovi su došli u konflikt putem komentara na internetu.


Jedni smatraju da Šaban nije ispao fer prema Robertu, dok s druge strane pojedinci tvrde da mu je pružio sve što i ostaloj svojoj djeci.

Podsjećamo, bubnjar Šabana Šaulića, Saša Imetović Bata izjavio je kako je Šaban izdržavao Roberta do njegove osamnaeste godine, dok je Šabanova supruga Goca izjavila da je pjevač dao 100.000 maraka Robertovoj majci da sebi i sinu kupi kuću.


Da li je po vašem mišljenju Šaban ispravno postupio u testamentu? Napišite nam svoje mišljenje u komentaru.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.