x

vozio duplo više od dozvoljenog

Sramno ponašanje jutjubera: Janko divljao u Ferrariju od 300.000 eura i još se hvali! (Foto)

Jutjuber Stefan Janković Janko divljao je u svom Ferrariju, a pored toga što je ugrozio svoju i bezbijednost drugih učesnika saobraćaja, on je dao veoma loš primjer velikom broju mladih ljudi koji ga prate na društvenim mrežama.

On je popularnost stekao skandalima koje je objavljivao na internetu, a ovoga puta, po mišljenju mnogih, baš je pretjerao.

Stefan ima samo 19 godina, a prije nekoliko dana postao je vlasnik bijesnog automobila čija je cijena paprena. On je za svoj crveni Ferrari izdvojio više od 350.000 eura, a za to se zahvalio svom Jutjub kanalu.


Janko se na društvenim mrežama pohvalio novom mašinom i od tada kači storije na kojima se vidi kako konstantno krši zakon brzom vožnjom, ali i ugrožava veliki broj ljudskih života. Ono što je mnoge zabrinulo je Jankovićev posljednji snimak na kome se vidi da on divlja skupocjenim automobilom. On se još hvali da vozi preko 150 kilometara na sat na dionici puta gdje je dozvoljeno najviše 80 kilometara na sat.


Jankovića na Instagramu prati 1.200.000 ljudi, a na Tik Toku 550.000, Jutjub kanal mu broji preko milion i sto hiljada pratilaca, a on ističe da je od toga zaradio dovoljno za ovaj automobil. Cijena Stefanovog automobila, prema sajtovima gdje se prodaju polovna kola iznosi između 300.000 i 500.000 eura, u zavisnosti od godišta i pređene kilometraže.


Podsjetimo, Stefan je stekao popularnost kada je objavio snimak kako nastavnicu srpskog jezika muva hitom poznatog folk pjevača. Ovo nije bio jedini skandal mladog jutjubera, on je takođe bio osuđen od strane mnogih kada je ponosno pokazao snimak na kome maltretira majmuna učeći ga da vozi motor.

Janković, koji je rođen u Vranju, očigledno ne mari šta će narod reći i kakav primjer daje mladima pa svoje bahate i nekulturne postupke ponosno dijeli na društvenim mrežama.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.