x

ne štede je

Sramota za muslimansko ime: Žestoki napadi na Dalilu Dragojević!

Nekadašnja učesnice rijaliti programa „Zadruga“ Marijana Zonjić i Dalila Dragojević odlučile su da svoje fanove nagrade duetom, a takođe su i krunisale njihovo prijateljstvo.

Vrelim kadrovima iz spota u Toxic produkciji obje su se odmah pohvalile na Instagram profilu. Marijana i Dalila zavodljivo su plesale u kožnim kostimima, a svaka fotografija izazvala je lavinu komentara. Pjesma „Malo ti se dopalo“ ugledala je svjetlost dana, a komentari se samo nižu.


Međutim, ispod spota koji je već postao viralan mogu se pronaći i brojni negativni komentari i kritike. Od svih njih jedan se posebno ističe, a u njemu stoji:

– Ušla sam na Youtube samo da vidim spot, ne smijem ni da pojačam zvuk, mislim da bi to bilo previše za moje uši i mozak.


- Čitam komentare i ne vjerujem da ima ljudi koji podržavaju ove spodobe, većinom su to (99 odsto) curice kojima roditelji nisu gasili „Zadrugu“ kad se emitovala na TV-u, i koje misle da je ispravno to što vide. To je dokaz koliko smo mi kao društvo skrenuli s puta, koliko dopuštamo sebi i našoj djeci da mediji utiču na nas i koliko unose nemorala u naše živote. Toliko su uticali da se danas ova g.lotinja i p..nografija smatra normalnim.


- Kakva Dalila, stid me što je iz moje Bosne, lijepe Bosne, stid me što nosi muslimansko ime, gadi mi se njeno lice kad naletim na nju na TikTok-u, sve u svemu jedno veliko fuj, koliko žene sebe i svoje tijelo eksploatišu da bi došle do novca i popularnosti. Jadno, jadno i čemerno, Bože sačuvaj nasu djecu od ovog bluda i nemorala.

Sve ovo dešava se u trenutku dok spot za ovu pjesmu postiže ogroman uspjeh na internet platformama.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Express

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.