x

nakon optužbi lečića

Srbija će vidjeti film Danijele Štajnfeld: Glumica objavila sve o silovanju, ovo je njena priča!

Danijela Štajnfeld je u svom filmu "Zacijeli me" otkrila da je bila žrtva s.ksualnog zlostavljanja, ali tada nije otkrila ime "moćnika iz filmske industrije" koji joj je to uradio, a nedavno je progovorila i za djelo optužila Branislava Lečića.


Srbija će konačno imati priliku da pogleda film u kom je glumica iznijela informacije koje su šokirale Srbiju i posluša cijelu njenu priču na "Martovskom festivalu" 21. aprila od 19 časova.

"Intimna mapa satkana od posljedica traume s.ksualnog zlostavljanja iz perspektiva nekoliko žrtava i zločinaca. Film otkriva kompleksne reakcije na traumu, reakciju društva na žrtve i na sil.vatelje, te nudi putanju ka zacjeljenju, uprkos stigmi vezanoj za najčešće prećutane zločine", stoji u opisu projekcije.


Film "Zacijeli me" takmiči se u kategoriji dokumentarnih filmova preko 50 minuta.

Budući da 67. Martovski festival zbog pandemije koronavirusa nije održan tokom 2020. godine, u skladu sa odlukom Odbora festivala naredno izdanje biće duplo: 67/68. festival će se održati od 19. do 25. aprila 2021. godine. Biće prikazane kompletne takmičarske selekcije iz 2020. i 2021. godine, a biće dodijeljene festivalske nagrade i za 67. i za 68. izdanje festivala.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.