x

Srpska estrada u panici! Pjevači Mini Vrbaški za se*s plaćali 200 €! Svi oni imaju porodice, a evo čega se najviše plaše!

Poznate srpske pjevače uhvatila je panika da će Mina Vrbaški otkriti ko joj je sve plaćao za s*ks, otkriva njena drugarica.

 Otkad je starleta u "Zadruzi" priznala da se bavila pros*itucijom, nekoliko folkera na sve načine pokušava da spriječi da otkrije listu VIP klijenata.


- Dok se Mina bavila pros*itucijom, živjela sam sa njom u stanu. Kada bi joj dolazili muškarci, još jedna cimerka i ja smo izlazile napolje. Jedan od prvih Mininih klijenata bio je veoma poznat pjevač, a bilo ih je još nekoliko iz te branše. Ovih dana su me skoro svi oni kontaktirali - otkriva Minina prijateljica.


- Pitali su me da li Mina ima neke dokaze da je bila sa njima, gdje je njen telefon, ko još zna da su joj plaćali za s*ks... Rekli su mi da su se prepali kada je ispričala da je bila pros*itutka i da su se zabrinuli da ne otkrije njihova imena. Svi oni imaju porodice, pa žele da spriječe skandal. Tražili su mi da joj dostavim poruku da bi joj bilo bolje da ćuti. Uvjerila sam ih da ona nikada ne bi pričala s kim je bila i da je to za nju završena priča.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.