x

Srpska nastavnica preminula na sicilijanskom ljetovalištu: Kada su izvukli tijelo, svi su gledali u njenu ležaljku!

Žena iz Srbije, koja je bila na odmoru u sicilijanskom ljetovalištu, umrla je na plaži u nedjelju pod nepoznatim okolnostima. Kako beogradski mediji saznaje, riječ je o penzionisanoj nastavnici iz Loznice. U Ćefalu je došla 11. jula.

- Za sve nas je neshvatljivo kako je nastradala. More je plitko u tom dijelu. Potrebno je da pređete nekoliko stotina metara da uđete u vodu do pojasa. Tog dana je pritom bila osjeka, umjerena vrućina i vrlo prijatan vjetrić. Plaža puna, prost nemoguće da ne primijetite da se neko davi. Plus, na svakih 500 metara spasioci. Obezbjeđenje plaže je zaista izuzetno - priča za Telegraf.rs očevidac.


Fotografije: Ilustracija

- Njeno tijelo je more izbacilo na samom kraju plaže, jedinoj tački koja je nepristupačna za kupače zbog ogromnog stijenja i kamenja. Hitna pomoć i policija su stigli u roku od nekoliko minuta. Ljekari su učinili da je reanimiraju, ali bez uspjeha. Šta se dogodilo, zaista je misterija. Njene stvari su ostale na ležaljci na plaži koja pripada hotelu, a iz mora je izvučena dobrih 700 metara dalje - dodaje naš izvor.

- Žene sa kojima je bila na izletu rekoše da se prije dva mjeseca penzionisala. Dodala bih, ta tura je na ljetovanju u Ćefaluu bila od 11. do 21. jula. Ona se utopila veče uoči povratka sa ljetovanja - ispričao je očevidac ovog nemilog događaja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.