x

Srpski džet set u nevjerici: Doktorka koja je sebi oduzela život bila je njihov omiljeni hirurg! Ovo je glavni razlog...

Ugledna beogradska doktorka, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, koja je bila omiljena u ljekarskim krugovima, ali i među pripadnicima srpskog džet-seta, Violeta Skorobać Ašanin (50) oduzela je sebi život u porodičnom stanu u centru Beograda. 

Bila je omiljeni hirurg estrade, a među njenim klijentima bili su i poznati voditelji, pjevači, ali i političari.

Među njenim klijentima bili su Seka Aleksić, Nataša Bekvalac, kao i manekenka Anika Božić.

Nataša Bekvalac međutim tvrdi da je nije poznavala doktorku. "Ne poznajem tu doktorku. Godinama idem u drugu kliniku", kratko je rekla pjevačica.


Violeta je bila izbor srpskih zvijezda i zbog tajnosti koju im je garantovala pri intervencijama. Voditeljke Maja Manojlović, Milica Bursać, pjevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa su cijenili metode uljepšavanja doktorke Violete.


Doktorka impresivne biografije je bila omiljena među prijateljima, koji su bili iz svih sfera, a informacija da je izvršila samoub.stvo sve ih je potresla i uznemirila. Niko od njih nije mogao da povjeruje u prvi mah da je u pitanju samoub.stvo jer je Violeta previše voljela život i sebe. Iz intervjua koje je davala posljednjih godina ne može ni da se nasluti motiv ovog čina. Imala je sretan brak, obožavala je putovanja i vina. Najbolje od svih je radila korekcije grudi, zbog čega je bila veoma tražena.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.