x

SVI DETALJI ODNOSA POBJEDNICE ZVEZDE GRANDA I NJENE MENTORKE

Srpski Kurir: Šokantna veza Džejle Ramović i Marije Šerifović!

Sve su jače glasine da između Marije Šerifović i Džejle Ramović postoji tajna veza, koju njih dvije čuvaju daleko od očiju javnosti, javlja Kurir.

Pobjednica "Zvezda Granda" već mesecima boravi u stanu svoje mentorke kad god je u Beogradu. Iako i jedna i druga medijima govore da ih veže iskreno prijateljstvo, pa zajedničke fotografije objavljuju na Instagramu, nesmotreno im se dogodi i to da na društvenim mrežama objave dokaze koji ih odaju da su i te kako prisne.


Tako se u videu koji je članica žirija "Zvezda Granda" snimila u svom domu nakon humanitarnog koncerta na kojem joj je Džejla gostovala vide Ramovićkine čizme, koje je ona nekoliko dana ranije nosila na dodjeli diplome njenoj sestri u Mostaru. Kako saznajemo, ona je na koncert došla iz Goražda, ali su se vidjele i prije toga, kada je Marija u Mostar poslala svog vozača da doveze Džejlu u Beograd, piše Kurir.


Da Marija i Džejla ne vode računa o tome da bi neko mogao da posumnja kako među njima postoji nešto više od odnosa mentor-učenik, jeste i zajedničko zimovanje na Jahorini u decembru 2020. godine. Pažnju je privukao snimak iz hotelske sobe kada se Šerifovićka snimala za svoj stori, a u pozadini na krevetu stajale su složene dvije pidžame.


Džejla je čak i objavila zajednički selfi iz apartmana, na kojem nosi tu pidžamu, ali ga je brzo obrisala. Njihovi fanovi bili su ažurni, pa su skinuli tu fotografiju, zbog čega je Marija morala brzo da reaguje. Ona je objavila Instagram priču u kojem je objasnila da je Džejla tjera na skijanje, pa je zato svratila kod nje u apartman.


Njih dvije su i u avgustu 2019. godine bile zajedno u Marbelji, a interesantno je i to da je Marija, dok je još trajalo takmičenje, pred svima donijela tortu za Džejlu i čestitala joj rođendan. Uveliko se spekuliše i to da je Ramovićeva upisala ekonomski fakultet u Barseloni, a ne u Beogradu, da bi tamo mogle da se intenzivnije druže, bez straha da bi neko mogao da ih slika.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.