x

Srpski moćnici u panici zbog m.kroove knjige! Političari prijete Mihajlu: Ne objavljuj naša imena! Ko je sve bio sa najpoznatijim estradnim pros..tutkama?

Knjiga koju je uhapšeni estradni m.kro Mihajlo Maksimović počeo da piše iza rešetaka, a koja, kako je ekskluzivno otkrio za Kurir, nosi radni naslov "Javna tajna", izazvala je pravu paniku među srpskim biznismenima i političarima, koji na sve načine pokušavaju da saznaju da li će se naći na njegovim stranicama!

Izvor Kurira otkriva da većina njih vjeruje da Mihajlo neće objaviti prava imena, ali strahuju da bi, i ukoliko im nadjene nadimke i opiše poslove kojima se bave, čitaoci mogli da ih prepoznaju.

- Na sve načine pojedinci koji su godinama koristili usluge Mihajlovih djevojaka pokušavaju da mu preko posrednika pošalju poruku u pritvor i da ga zamole da ih ne pominje. Većina njih strahuje od svojih supruga i toga da bi porodice mogle da saznaju za njihovu mračnu stranu. Istina je da Mihajlo mnogo zna - otkriva za Kurir Maksimovićev prijatelj.



Još uvijek je neizvjesno kako će tačno izgledati m.kroova knjiga, odnosno da li će se u njoj naći imena moćnika. Ipak, kako je za Kurir rekao Mihajlov advokat Danilo Nikolić: "Mihajlo je odlučio da čitaocima otkrije sve nedoumice koje imaju o elitnoj pros..tuciji i njemu kao čovjeku."

- Knjiga će najvjerovatnije otkrivati kako funkcioniše svijet kataloga i pros..tutki - kaže naš izvor i dodaje da je siguran da će Maksimović voditi računa o diskreciji i da neće pominjati imena i funkcije onih sa kojima je sarađivao, jer bi se u tom slučaju tresla država.


- Među njima ima političara iz bivše, ali i aktuelne vlasti, poznatih sportista, biznismena, bankara, menadžera. Imena djevojaka koje su za njega radile već su objavljena u medijima. Ja vjerujem da Mihajlo hoće samo da čitaocima dočara na koji način taj svijet funkcioniše, kao i kako žive djevojke koje za njega rade, zbog čega neke ulaze u rijalitije, ali i kako te djevojke žive dvostruki život - objašnjava sagovornik Kurira.


- Nije istina da je bilo koga primoravao da radi za njega, javljalo se puno djevojka koje su željele da ih uposli, praktično su one pronalazile njega. Istina je da je imao stroga pravila, u smislu da su morale da budu dotjerane, zdrave, da brinu o sebi i da vježbaju. Ali svaka od njih mogla je i da odbije klijenta. Zarađivale su oko 10.000 eura mjesečno - dodaje on.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.