x

SRUŠENI SU JOJ SVI SNOVI? Emina Jahović nakon razvoda donijela tešku odluku!

Emina Jahović riješila je da se poslije razvoda iz Istanbula vrati kod majke u Novi Pazar i tu započne novi život, saznaje Kurir.


Kada sudski spor okonča desetogodišnji brak s Mustafom Sandalom, pop zvijezda želi da se preseli u porodičnu kuću, koju je prije nekoliko godina renovirala. Emina hoće da se skloni od torture turskih medija, koji je optužuju da je kriva za razvod s tamošnjim muzičkim superstarom. Trenutno su joj neophodni mir i tišina, a to je pronašla upravo kod majke, koja je spremna da je dočeka raširenih ruku.

- Emina se trudi da bude nasmijana uprkos svemu. Njena majka priča da će se vratiti s djecom ovdje, ali odlaziće redovno u Tursku zbog posla, a i da bi njeni sinovi viđali oca. Ona je ostala u korektnim odnosima s Mustafom, čak se često sastaju po restoranima. Mada, ovaj grad je mali za Eminu. Ona je mnogo napredovala u poslu i mislim da će joj ovdje brzo dosaditi - kaže jedan Eminin komšija iz Novog Pazara.

Pokušali smo da kontaktiramo s pjevačicom, ali ona se nije javljala do zaključenja ovog broja. Vjerovatno zato što je trenutno u Italiji. Iako je navikla da svuda vodi sinove, ovog puta otišla je sama. Svakodnevno je objavljivala fotografije iz Firence, a glavni razlog njenog boravka u Italiji bili su poslovni sastanci.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.