x

Preskup za Budućnost?

Šta će biti sa Nemanjom Gordićem?

Bh. košarkaš Nemanja Gordić mogao bi uskoro ostati bez kluba. Naime, crnogorske Vijesti navode da će tandem bekova podgoričkog kluba Nemanja Gordić i Nikola Ivanović napustiti klub.

Problem su navodno visoki ugovori koje imaju ova dvojica košarkaša.

"Nezvanične informacije govore da Gordić zarađuje 350.000 evra po sezoni, a crnogorski reprezentativac koji je od novembra van terena zbog povrede, 250.000 evra.

Budućnost ima minimalne šanse da dobije specijalnu pozivnicu za Evroligu, a zbog učešća u Evrokupu će se prepoloviti budžet, pa je procenjeno da je Gordić preskup i već mu je rečeno da traži drugi klub, ali je pitanje da li će na to pristati. Ako on ode, Ivanović će vjerovatno ostati, ali samo ako pristane na reviziju ugovora", prenosi ovaj medij.

Gordić još od septembra nema u reprezentaciji naše zemlje, a nedavno je kazao da iz reprezentativne karijere izdvaja najbolju asistenciju.

"U ABA ligi mi je teško da se sjetim, stvarno je bilo mnogo lijepih asistencija, ali jednu bih izdvojio, koja nije vezana za ovo takmičenje. Ona je bila kada je Bosna i Hercegovina igrala protiv Izraela, tada sam Kikanoviću dodao jednu nesvakidašnju asistenciju, on je pogodio trojku i tako smo stigli do izjednačenja"


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.