x

progovorila šta će s nagradom

Šta će Nadici konobarici tolike pare? Vraćam se u kafanu da radim: Nadica Zeljković progovorila o nagradi, a onda potkačila Lunu!

Majka Kije Kockar i pobjednica rijaliti programa "Zadruga 4", Nadica Zeljković progovorila je o nagradi od 50.000 eura i odgovorala na negativne komentare.

"Ne čitam ništa, niti me interesuje. Lijepo se nosim sa tim, nemam vremena za to", rekla je Nadica.

Jedna gledateljka poručila je Nadici da je Luna zaslužna za to što su postigle, i da Lunu treba da slave umjesto slave.


"Umjesto slave samo možemo da slavimo same sebe kao ljude i što smo imale ljudskosti prema drugim ljudima. Nema potrebe da slavimo umjesto Svetog Nikole bilo koga. Ako smo mi kvalitetne kao osobe to ne može niko da oduzme. Ako je neko doprinio da budemo u žiži javnosti, a sebe je osramotio, onda je to drugi problem", rekla je Nadica.

Ona je istakla da ima puno povjerenje u Kiju i da se ne kaje što joj je poklonila nagradu.


"Ne znam ni šta bih radila sa tim parama, zato sam njoj sve prepustila. Ona nikad mene ne bi ostavila da se mučim, dosta sam se mučila ovih 30 godina. Oduvijek sam željela da joj nešto pružum. Stalno sam razmišljala kako da joj pružim nešto iz svoje ruke. Moje dijete toliko radi i zarađuje, ne znam šta je problem da joj majka nešto još da. Šta će Nadici konobaraci toliki novac? Neka dijete uzme šta hoće. Ona niti je prevarant, niti bahata. Nikad ne bi pomislila da bi to prokockala", rekla je Željkovićeva i dodala:

"Ja ću da nastavim da radim, razgovarala sam sa gazdom. Imam trenutno nekih zdravstvenih problema, uradiću sve analize, pa ako sam dobro, otići ću".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.