x

uslikana u šopingu

Šta je ovo, vene joj se provide i kosti iskaču od mršavosti? Anđelina Džoli ponovo jezivo smršala!

Američka glumica Anđelina Džoli (45) je uslikana sa kćerkama Zaharom i Vivijen u šopingu u Kaliforniji, a tom prilikom je izgledala veoma mršavo, pa su joj se vidjele sve kosti i vene na nogama.

Foto: Profimedia/The Mega Agency

Naime, slavna glumica je uslikana u "Ethioian Boutique" na Melrouz aveniji u Los Anđelesu sa svojim ljubimicama, a tom prilikom su kupovale odjeću za njenu najstariju kćerku Zaharu.

Anđelina je tom prilikom nosila bijelu haljinu do ispod koljena, a njene noge su izgledale "kao čačkalice" kažu fanovi. Boja kože joj je toliko bijela, da Anđelina obožavatelji kažu da holivudska ljepotica izgleda "kao duh".


Foto: Profimedia/The Mega Agency

"Šta je ovo, vene joj se provide i kosti iskaču od mršavosti", "Ona ne djeluje dobro", "Iju kao leš izgleda", "Ne nosi brushalter pred maloljetnom djecom, strašno", bili su samo neki od komentara njenih fanova.


Glumica izgleda kao da dugo nije izašla na sunce, a pored mršavih nogu, prolaznici su primijetili i njene br.davice koje su se providjele ispod bijele haljine. Glumica je bila standardno lijepa, ali izgleda dosta ispijenije nego inače.

Inače, djevojčica Zahara Džoli Pit ima 15 godina, a Anđelina ju je usvojila kada je imala samo šest mjeseci.


- Toliko sam naučila od nje. Ona je moja porodica, ali i prava Afrikanka - rekla je Anđelina u nedavnom intervjuu

Vivijen Džoli Pit je mamina mezimica i često je uslikana u šopingu sa Anđelinom od koje se ne odvaja. Njih dvije se u javnosti non stop ljube i grle, a 12-godišnja djevojčica se već oprobala kao glumica.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.