x

Šta je to čovječe na tebi? Marama, ženska košulja... Ovako je na maturi izgledao Ognjen Amidžić!

Višedecenijska karijera, fenomenalan smisao za humor i autorska emisija koja već 11 sezona bilježi fantastične rezultate gledanosti - samo su neke od stvari koje opisuju ovog popularnog voditelja.  

Na TV Pink je od 2002. godine, kada je vodio jutarnji program u potpuno drugačijoj formi od svega što je do tada postojalo na domaćim televizijama. Kasnije se oprobao i u drugačijim formatima, u kojima je takođe bio veoma upješan i ubrzo postao prepoznatljivo TV lice.

Iako je Ognjen Amidžić danas poznat po odličnom stilu oblačenja, mi smo došli u posjed njegove fotografije sa velike mature. Kako je sam rekao za ovu fotografiju, tada nije mogao da se pohvali istančanim ukusom za modu, te nema sumnje da bi modni znalci i te kako imali šta da prokomentarišu o ovoj njegovoj kombinaciji.


Na fotografiji, naš poznati voditelj pozira sa drugom na proslavi mature, a pretpostavljamo da je ovakav stajling bio potpuno u skladu sa tadašnjom modom.

Ipak, na svu sreću, voditelj najgledanijeg najt šou programa , danas se oblači potpuno drugačije, i uvijek je u korak sa modnim trendovima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.