x

NESREĆA SA MOTORNIM SANKAMA

Šta Kopaoniku znači proljeće kad je sve postalo crno? Od poginule Irene se opraštaju prijatelji, poznato i kada će biti sahranjena!

Irena Radumilo (35), koja je u subotu kasno uveče poginula na Kopaoniku u nesreći sa motornim sankama, biće sahranjena u srijedu u svom rodnom gradu, Novom Sadu.

Nastradala Novosađanka, studirala je Pravni fakultet u Novom Sadu, voljela je avanture, putovanja i bila je veoma bliska sa svojom porodicom. Na svojim društvenim mrežama nerijetko je objavljivala slike sa svojih putovanja koje su bile propraćene toplim komentarima njene mame i bake.

Od nastradale Irene potresnom porukom na Fejsbuku se oprostila i jedna porodična prijateljica, a njene riječi svima su natjerale suze na oči.


- Irena Radumilo, prvo dijete mog školskog druga. Šta Kopaoniku znači proljeće kad je sve postalo crno! Bićeš biser na nebeskoj kolajni jer malo je takve ljepote i dobrote među anđelima. Prerano, preteško, previše bola ostade - napisala je jedna od porodičnih prijatelja porodice Radumilo na Fejsbuku.

Podsjetimo, Irena Radumilo i Dragan Vujić (39) nastradali su na Kopaoniku prilikom vožnje motornim sankama, kojima je Dragan upravljao. Mjesto na kom su nastradali je na spajanju dvije plave staze Karaman Grebena, a smatra se da ih je prevoj na stazi zabacio usljed brze vožnje.


Poginuli Dragan Vujić je bio vlasnik servisa motornih sanki i veoma je dobro bio upoznat sa radom i vožnjom istih, međutim, pretpostavlja se da ih je na prevoju staze sanka zabacila i da su izgubili kontrolu. Tijela su pronašla dva spasioca iz Gorske službe, van svog radnog vremena, koji su se slučajno zatekli na tom mjestu.

Tijelo muškarca pronađeno je na oko 20 metara od sanki, a sanke su bile preko tijela djevojke. Pokušana je reanimacija, prevezeni su u trauma centar, ali nažalost nije im bilo spasa.


Pretpostavlja se da su preminuli usljed brojnih preloma i krvarenja.

Podsjetimo,Irena i Dragan upoznali su se neposredno prije nesreće u jednom kafiću na Karaman Grebenu u kom su bili svako sa svojim društvom. Irena je, kada se kafić zatvori, zamolila da je neko preveze do podnožja planine, a Dragan se ponudio.

.

.

.

.

(Kurir.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.