x

džabalebaroši

Šta poslije Zadruge? Čime će se baviti rijaliti učesnici nakon gubitka glavnog izvora prihoda, oni su u najvećem problemu!

Željko Mitrović, direktor i vlasnik "Pink Media Group", sinoć je izdao zvanično saopštenje i otkrio da će za najkasnije 10 dana ukinuti "Zadrugu". Ova objava izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali čime će se baviti takmičari šeste sezone nakon ukidanja rijalitija, kako mnogi od njih godinama zavise od ovog šou programa.

Jedno je sigurno, za starije rijaliti igrače i pjevače nema zime. Zorica Marković ima jednu od najuspešnijih karijera na estradi, a uspešno se bavi i ugostiteljskim biznisom. Lepi Mića je preko deset godina u različitim rijaliti formatima i zaradio je pozamašnu sumu novca koju čuva. Pjevač Mikica Bojanić se osim pjevanjem, prije "Zadruge" bavio i vožnjom šlepera po inostranstvu, a njegov otac Miloš važi za jednog od najimućnijih na estradi.

U najvećem problemu su zapravo oni koji nisu imali zanimanje prije učešća ili izgrađenu karijeru, već su se proslavili pojavljivanjem u Zadruzi.


Članovi ljubavnog četvorougla koji trese "Zadrugu" su u problemu. Zvezdan Slavnić godinama ne zarađuje na pošten način i bio je u zatvoru zbog krađe, a imao je i problema sa kockom i dugovima, pa mu je rijaliti došao kao kec na deset. Slavnić je čak planirao da uđe u nekoliko narednih sezona kako bi se obogatio, ali će mu ovaj plan očigledno propasti. Slavnić je u "Zadruzi" otkrio i da je htio da nađe pošten posao, ali da mu Ana Ćurčić nije dozvoljavala, a često su pričali o tome kako su željeli da otvore autoperionicu.


Ana sa druge strane ima mnogo veći honorar od svog supruga, a uspješno je vodila i salon ljepote, tako da će najvjerovatnije proširiti biznis. Zvezdanova ljubavnica Anđela Đuričić ima frizerski salon u Herceg Novom, imućnu porodicu koja izdaje apartmane, a još prošle sezone joj je bio plan da napravi salon u Beogradu. Tokom učešća u "Zadruzi" Anđela i Zvezdan su stekli veliki broj fanova, koji im redovno šalju poklone na imanje, pa se može zaključiti i da će im oni biti dodatni izvor prihoda.


Maja Marinković je učestvovala u pet sezona "Zadruge", ali zbog kazni nije zaradila mnogo novca, te je zavisila od svog oca Takija i reklama na Instagramu, što će joj najvjerovatniji biti glavni izvor prihoda nakon ukidanja rijalitija.


Aleksandra Nikolić je prije "Zadruge" bila promoterka i animir-dama u zemlji i inostranstvu, a tokom veze sa Dejanom Dragojevićem počela je da snima klipove za Jutjub. Aleks je dobijala novac i od fanova. U ovoj sezoni je priznala da želi da upiše programiranje, jer želi da zaradi mnogo novca. Njen dečko Filip Car je pre prvog učešća u "Zadruzi" radio kao obezbjeđenje po klubovima na Hrvatskom primorju, a u pauzi između sezona "Zadruge" je uglavnom izlazio, radio je nekoliko reklama za Instagram i glumio u spotu. Za sada nije poznato čime će se baviti nakon izlaska, ali često je napominjao da želi da se vrati u rodnu Crikvenicu i tamo nastavi život.


Nekoliko aktuelnih učesnika ima zanimanja od kojih su zarađivali prije "Zadruge", dok drugi nemaju dan radnog staža. DJ Tamaris je radila u apoteci i bila di-džej, Anita Stanojlović je profesionalna šminkerka, Miljana Popović je glumica, Lazar Čolić Zola je di-džej, Bilal Brajlović je influenser, a porodica mu drži i uspješan restoran u Sarajevu, Jovana Tomić Matora ima kafić, a radi i na jednom beogradskom splavu, Miljan Vračević radi kao šofer u Hitnoj pomoći, a nekada je bio i obezbjeđenje poznatim ličnostima, Žana Đorđević se bavila ugostiteljstvom, a Marko Marković modelingom. Marko Petrušević Petrući je prestao da se bavi pjevanjem, a novac je zarađivao na građevini. Ivan Marinković ima dugu rijaliti karijeru, a kako je otkrio, sa vjerenicom Jelenom Ilić će zarađeni novac uložiti u neki biznis. Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i Predrag Lazić Peca su novac zarađivali preko TikTok-a, što je postao trend među bivšim zadrugarima, a vjerovatno će mnogi od aktuelnih pribjeći tome nakon ukidanja rijalitija.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.