x

s lica mjesta

Šta se dešava u domu Jelene Karleuše poslije potopa? Ispred vile u kombiju čeka muškarac, evo o čemu je riječ!

Pjevačica Jelena Karleuša isti dan kada je objavila da se razvodi od Duška Tošića doživjela je pravu nezgodu zbog nevremena.

Naime, Karleuša se uputila kod tetke Danijele koja je bila sa njenom kćerkom Nikom, ali u toku poplave džip joj se zaglavio o čemu je govorila. Sada smo se našli ispred Karleušinog doma gdje se "drama" izgleda nastavila, javlja Kurir.


Foto: Kurir

Karleuši su navodno zapušeni slivnici u dvorištu, pa jedan čovjek sjedi i čeka je u automobilu kako bi pogledao odvod. Jelena je pozvala čovjeka koji je prenio da je u gužvi i da će stići u dom kako bi riješili sve probleme.


Stariji gospodin u radnom odijelu otvorio je kapiju majstoru koji je sjedio više od pola sata u kolima. Kako saznajemo, u pitanju je zapušena kanalizacija.

Podsjetimo, Karleuša se na Instagramu zahvalila svima koji su joj pomogli da se izvuče iz poplave.

"Sinoć, dok sam pokušavala da dođem do tetke Danijele koja je u njenim kolima bila zaglavljena u pravom jezeru na Bežaniji (sa njom u kolima je bila moja kćerka Nika) džipom sam uletjela preduboko, ne razmišljajući, uprkos upozorenjima policije. Ostala sam i sama zaglavljena u vodi koja je sve više nadirala. Srećom, ima divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji sa kolima, muški i džentlmenski pomogli. Hvala im, hvala spasiocima i policiji, kao lavovi su radili svoj posao spasavajući građane pa i mene", pisala je Karleuša.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.