x

TENIS

Šta se događa teniskoj ljepotici? Fanovi šokirani fizičkom transformacijom!

25-godišnja Jelena Ostapenko već je nekoliko godina jedna od najboljih i najpopularnijih teniserki svijeta. Uostalom, dva dana nakon svojeg 20. rođendana osvojila je Roland Garros 2017. godine te je otada uglavnom zadržala konstantu forme.


Prošle godine kolale su razne glasine

Međutim, mnogi se već neko vrijeme pitaju što se događa s fizičkim izdanjem ove simpatične ljepotice iz Latvije. Naime, razlika između ranijih sezona i danas poprilično je velika.

Tokom cijele prošle godine širile su se razne glasine, od onih kako se zapustila pa sve do onih o njezinu zdravstvenom stanju. Najviše se spominjalo da je oboljela od dijabetesa, no takvo što nije službeno potvrđeno.



Krajem prošle godine, koju je završila kao 18. na svijetu u singlu te 14. u igri parova, dobio se dojam povratka Jelene kakvu fanovi poznaju, no ovogodišnje prve snimke sve su doslovno šokirale.

Fanovi nisu mogli vjerovati svojim očima

Jelena se pojavila u australskom Adelaidu, gdje je u prvom kolu eliminisala Karolinu Pliskovu, a u drugom ju je s terena pomela Rumunjka Irina Begu rezultatom 6:3 i 6:0.

U parovima je dogurala do polufinala i ne može se reći da je njezin tenis izgledao loše. Međutim, fizički izgled doveo je do raznih komentara fanova, između ostalog, i do onih u kojima se pitaju ko je njezin kondicijski trener i kako se može baviti tim poslom.

Sve to samo se potvrdilo ove sedmice, na drugom turniru u istom gradu, gdje je Ostapenko eliminisana u prvom kolu od kvalifikantice, Ane Kalinskaje, rezultatom 6:3, 6:4.

Sve u svemu, malo je onih koji poznaju njezinu karijeru, a koji se nisu neugodno iznenadili njezinim izgledom na početku ove sezone. Pitanje je samo jesu li ovo rezultati praznika i odmora ili je kod Jelene u pitanju uistinu neki zdravstveni problem.

Više o tome kako je izgledala nekad, a kako izgleda sad pogledajte u prilogu.



(n1info.com)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.