x

Šta se sa njom dešava? Ana Korać uradila ono što je tvrdila da nikada neće: Čim je otvorila oči, Davida počastila srednjim prstom! Pogledajte njegovu reakciju! (VIDEO)

Ana Korać je ove sezone promijenila neke od svojih stavova, zbog čega izaziva različite komentare u javnosti. Podsjetimo, ona je osvojila srce Davida Dragojevića samo nekoliko dana nakon što je iz rijalitija diskvalifikovana sada već njegova bivša devojka Aleksandra Subotić, a ovih dana Anino prijateljstvo sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković je na klimavim nogama.


Ana je takođe često isticala da nikada ne bi ispoljavala strasti pred širim auditorijumom, budući da to, kako kaže, ne priliči jednoj dami. Nedugo nakon toga iznenadila je sve kada je psovkama i pogrdnim riječima pokušala da se odbrani u svađi sa Stanijom Dobrojević, a ovoga puta uradila je nešto što mnogi od nje nisu očekivali.

Ona se nakon buđenja obratila svom dečku i tom prilikom mu pokazala srednji prst, na šta se on samo nasmijao i prišao joj kako bi je poljubio.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.