x

široko

Šta sve posjeduje Toni Bjelić? Nije znao ko je Dragana Mirković, a prepisao joj milione eura i dvorac od 12.000 kvadratnih metara!

Pjevačica Dragana Mirković nedavno je na svom Instagram pofilu objavila tužnu vijest. Naime, njen svekar, otac Tonija Bjelića Anto je preminuo.

O Toniju i Anti Bjeliću malo se zna, osim da su se i otac i sin bavili raznoraznim biznisima.

Draganin muž je rođen u Austriji kao Antonije Bjelić, od roditelja koji su srpskog porijekla, a i danas sa suprugom i djecom živi i radi u Beču. Bavi se biznisom u automobilskoj industriji, posjeduje salon za prodaju automobila, auto-kompaniju Majbah, ali i građevinske firme i televiziju DM Sat.


Toni je u Beču prije nekoliko godina kupio i dvorac Ebenfurt, koji je historijsko zdanje iz 12. vijeka i u čije je renoviranje uložio puno novca, s obzirom da se prostire na 12.000 kvadratnih metara i ima četiri kule. Prije restauracije je morao da potpiše ugovor kojim garantuje da neće biti ugrožena i narušena njegova historijska vrijednost.


Draganu Mirković je upoznao na jednom njenom nastupu u Beču, kada je Tonija i njegovu današnju suprugu upoznao estradni menadžer. Toni je tada uspio da nabavi Draganin broj telefona i dugo sa njom održavao vezu na daljinu.

Poslije dvije godine par je počeo da živi zajedno u Beču, a jednom prilikom su otkrili da je prosidba pala na semaforu i to dok su čekali da se upali zeleno svjetlo!


Dragana je u jednom od ranijih intervjua istakla da taj momenat smatra za najromantičniji u svom životu.

"Najljepše je da svoju djevojku zaprosite dok je na semaforu crveno svjetlo, jer tako ne može da vam pobjegne".


Toni je svojevremeno priznao da uopšte nije znao ko je Dragana Mirković kada ju je prvi put vidio, jer je odrastao u Austriji i nije bio upućen u srpsku muzičku scenu.

Toni i Dragana su se vjenčali 28. septembra 1999. godine, iz braka imaju starijeg sina Marka i kćerku Manuelu.


Bijelić je prije nekoliko godina imao operaciju na mozgu, a potom i jaku upalu pluća. Dragani je za 50. rođendan poklonio "mercedes" koji vozi i Kanije Vest, a koji navodno košta oko pola miliona eura.

Toni je po Draganinom priznanju, njoj prepisao svu imovinu koju je stekao u Beču, te je kako kaže na njeno pitanje, zašto je tako odlučio, on samo odgovorio "Jer sam tako želio".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.