x

Šta sve Snežana Đurišić neće uraditi za nevjernog ginekologa? Dečko joj ima vanbračno dijete sa studentkinjom iz Kraljeva i ona mu plaća alimentaciju od 80.000?!

Vanja Milošević ima vanbračno dijete koje je dobio prije tri godine sa jednom studentkinjom. Snežana Đurišić je upućena u cijelu tu priču, a kao prava djevojka, umjesto svog izabranika obilazi njegovo dijete i plaća alimentaciju.

Kada je Snežana upoznala Vanju, on je bio veoma iskren prema njoj i odmah joj je rekao da je poslije razvoda od prve supruge, sa kojom je bio više od deset godina u braku, napravio još jedno dijete sa djevojkom koja studira. Kako joj je priznao, on se nakon razvoda prepustio čarima momačkog života, i počeo sve češće da izlazi. Tada je upoznao majku njegovog trećeg djeteta, koja je mlađa od njega više od dvadeset godina - otkriva izvor.


"Oni su se zabavljali skoro pola godine, a ta studentkinja, porijeklom iz Kraljeva, vidjela je u Vanji dobru priliku. Vrlo brzo je zatrudnila s njim, a kako doktor nije želio obavezu, njihova veza se ubrzo raspala. Ipak, on je riješio da prizna dijete, dao mu je svoje prezime i pristao da plaća alimentaciju" ispričao je izvor blizak folk pjevačici i njenom partneru.

Milošević je prije dvije godine započeo vezu sa Đurišićevom, a ubrzo se porodila njegova bivša djevojka i rodila kćerku.

Čak kada je Milošević upao u finansijsku krizu Đurišićeva mu je pomogla oko plaćala alimentacije koja je iznosila 80.000 dinara.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.