x

Šta to krije popularni hrvatski izvođač?

Mladi hrvatski pjevač Željko Milašinović ne prestaje da radi, bez obzira što su se mnoge njegove kolege povukle jer ih plaši neizvjesnost, koja je nastala uslijed pandemije virusa kovid. I dok oni čekaju da se stanje primiri, Željko je, čini nam se, nikad aktivniji na mnogim poljima.

- Mlad sam, tek počinjem graditi svoju karijeru i ne smijem sebi dopustiti veliku pauzu. Naravno da su velika ulaganja, posebno u današnje vrijeme, ali sam aktivan na više strana i svaki pošteno zarađeni novac je vrijedan poštovanja. Ne živim samo od pjevanja, ali se nadam da će doći period kada će mi muzika biti primarno zanimanje, izjavio je Željko.

"Lavina" je njegova prva objavljena pjesma, dok će se uskoro pojaviti i novi singl. Pjesma se zove "Ništa za ljubav", a isti naziv imaće i njegov roman koji će objaviti zajedno sa pjesmom.

- Tekst sam napisao ja i to mi je druga saradnja kada je hrvatsko tržište u pitanju. Prva pjesma je urađena za Mateja Plavčeka u saradnji sa grčkim autorima i zove se "Bježiš mi kao nikada". Ponosan sam što je za kratak vremenski period postala njegova najslušanija pjesma u karijeri, tako da se nadam velikom uspjehu i kada je pjesma "Ništa za ljubav" u pitanju. Drago mi je što će Željkov roman dobiti naslov po mojoj pjesmi, rekao je Nenad Škundrić za naš portal, koji bez obzira na voditeljstvo i glumu koja su mu primarna zanimanja, uveliko već ostvaruje uspješne rezultate i u muzici, kako na ovim prostorima, ali ništa manje ni kada su u pitanju Hrvatska, Grčka, Makedonija, Bugarska i Amerika.

Inače, roman se uveliko priprema u štampariji Šuljić iz Rijeke, mjesto Viškovo, a kako sve to izgleda možete u nastavku teksta pogledati. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.