x

ŠTA ZNAČI AMBLEM NA KOŠULJI KOJU JE MERLIN NOSIO NA KONCERTU U BG? Skinuo šljašteću jaknu pa sjevnuo cvijet koji ima posebnu simboliku

Pjevač Dino Merlin održao je drugi po redu koncert u Beogradu. On se u Areni prvo pojavio u šljaštećoj jakni, da bi se ubrzo presvukao.


Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Merlin je pred publikom pjevao u bijeloj košulji, na kojoj je imao zanimljiv detalj. U pitanju je cvijet ljiljan, simbol milosrđa i bezuslovne ljubavi, a povezuju ga i sa nadom i vjerom.

Ljiljan, poznatiji i kao krin, vjerovatno je jedini cvijet na svetu koji u sebi objedinjuje vladarsko, dostojanstveno držanje, strastveni, gotovo opojni miris, a ipak uspeva da zadrži i svoju urođenu nježnost i nevinost. Baš zbog ovakvih svojih karakteristika, ljiljani su oduvijek važili za simbol milosrđa i bezuslovne ljubavi. Pored očigledne ljepote kojom prosto zrači gotovo svaki predstavnik ove vrste, u direktnoj su vezi i sa nadom, vjerom, plodnošću i rađanjem. Zato i ne čudi što se upravo za ljiljan često koristi i naziv “rajski cvijet”.

Podsetimo, Dino je drugi koncert u Beogradu započeo pjesmom “Da šutiš” nakon još nekoliok hitova, obrati se publici u prepunoj Areni.


Svašta se u mom životu izdešavalo za ovih 8 godina koliko se nismo vidjeli, ali ono što je najlepše je to da sam postao deda. Dedo Dino. I moja je želja da on bude dobar čovek, da uvažava preference, da bude dobro sa svim ljudima iz svijeta, i ne znam iz kog razloga on baš voli ovu moju pjesmu ” Ti budi daleko” – rekao je pevač.


Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

kurir.rs/telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.